The songs from a person called human.

p/s: No matter how gifted you are, not everyone is gonna like you.
Terkenang masa yang berlalu...
Tuesday, August 16, 2011
Dah sempat blogwalking tadi dekat Anis punya blog...untuk release tension...
Dah DUA hari trials berlalu...walaupun tak kena angkat benda berat, stamina sehari habis diguna untuk menjawab soalan hanya selama 5 jam!!!!
Soalan-soalan tak susah tapi tak senang sebab tak buat revision.
Terutama bahasa INGGERIS yang tah apa-apa aku tulis.
Tajuk WORLD, so aku start la tulis perkataan tu.
World. It means everything to us....bla...bla...bla...
Nanti sure kena hamun dengan Teacher Amanah.
Sorry teacher sebab aku memang lemah bab-bab bahasa ni.
Bahasa Melayu okay sikit sebab itu kan bahasa kita... ;D
Yang paling tak okay setakat ni ialah SEJARAH kertas 1.Tak okay langsung.
Esok KERTAS 2!!! Lagi la tak okay!!!
AGAMA lagi!!!
Cikgu, saya minta maaf banyak-banyak kalau ada buat salah dengan cikgu sebab apa saja yang saya baca tak melekat.
Apa-apa pun ALHAMDULILLAH sebab 2 hari tu berjaya diharung dan aku masih hidup dengan sihatnya dalam rahmat Allah.
Sekarang ni hanyalah BISMILLAH HI TAWAKKAL TU A'LALLAH...LA HAWLAWALA QUWATA I'LLAH HIL AZIM YUL ALIM...
Tuhan maha adil...hari ni gagal sebagai peringatan untuk hari ESOK yang belum datang.
Jadi hiduplah bersederhana dan kurangkan mengeluh.
Kurangkan bercakap sebab lagi banyak kita bercakap,lagi banyak dosa yang kita buat sebab banyak benda yang tak sepatutnya kita cakap,kita dah sebutkan.

Tapikan bila tengok junior FORM 4 duduk senang lenang, aku mengeluh la juga.
Sebab tak manfaat masa sebaiknya.
Sama macam aku dulu. Bila dah FORM 5,baru tau, baru MENYESAL.
SESAL DAHULU PENDAPATAN,SESAL KEMUDIAN TIDAK BERGUNA.





←newer post
older post→