The songs from a person called human.

p/s: No matter how gifted you are, not everyone is gonna like you.
Apa nak buat....
Saturday, December 31, 2011
Dalam mengira beberapa detik sahaja lagi nak masuk taun baru, aku menggembirakan diri dengan Internet sebab aku takkan sambut taun baru dengan mak and abah sebab diorang ada dekat Perak pastu gi Selayang. Haraboji kena operates apa tah. So, aku tinggal dgn adik ja dekat rumah. Adik dah naik risau abah tak balik lg sebab sekolah dah nak start. Aku ok jaaaaaa........
Aku tak ikut pegi sebab tak ada orang nak jga anak-anak kucing aku. Kesian la plak klu nak wak naik keta jauh-jauh ni.
Lagipun aku jatuh motor kemarin dulu, kaki pun tak ok. Kejap lagi aku plak yg msuk hospital....Huuuuu tak mau.
Ok, selamat tahun baru dan sematkan azam yang baru.

←newer post
older post→